Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Opfrisbeurt voor entreegebied Toverland: Port Laguna wordt geschilderd

30-04-2024, 13.27 uur

Toverland brengt opnieuw kleur aan in havenstadje Port Laguna. Dit voorjaar staat een grote schilderbeurt op de planning voor het mediterrane entreegebied van het Limburgse attractiepark. Daarbij worden alle gebouwen één voor één geverfd, vertelt een woordvoerster aan Looopings.

Port Laguna vormt sinds 2018 de hoofdingang van Toverland. Verder zijn er souvenirwinkels, horecapunten, spellen, toiletten, een EHBO-post en kluisjes te vinden. Bovendien worden op twee podia shows opgevoerd, waaronder stuntvoorstelling Aqua Bellatores.

Vanwege de werkzaamheden verschijnen af en toe steigerconstructies en ladders in het parkdeel. "De gevels zien er straks weer extra kleurrijk uit, met een zomerse touch", aldus de voorlichtster. Het onderhoudsproject moet vóór het hoogseizoen afgerond zijn.





Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be